OTi Fusion melder

de allrounder - voor als het ingewikkeld wordt

Baanbrekende multisensor melder..

... en daardoor toe te passen in vele moeilijke omgevingscondities.


Nieuwe technologie voor rookanalyse gecombineerd met lichtanalyses in verschillende golflengten (IR-UV), stelt de OTi Fusion melder in staat om rookdeeltjes van bijvoorbeeld condensatie te onderscheiden.

De OTi Fusion detecteert daardoor in een vroeg stadium, snel en bovenal adequaat. Dit maakt deze intelligente, zelflerende melder zeer betrouwbaar en ongevoelig voor (valse) storingen.

accuraat

.. ook in moeilijke situaties

Naast de Humitec®-methode voor condensatiedetectie wordt in deze melder ook Fusion®-technologie gebruikt. De breedband witlicht-LED detecteert snel zelfs de kleinste rookdeeltjes en dus ook branden, in een vroeg stadium.

De OTi Fusion analyseert daarbij meerdere lichtspectra. Zowel infrarood licht met een langere golflengte, als wit licht met aanzienlijk kortere golflengtes.

Deze allround-melder kan dus zelfs de kleinste aerosolen detecteren en reageert aanzienlijk sneller én gevoeliger op chemische stoffen, open vuren en branden met een hoge warmteontwikkeling.

 

Ahrensburg

Voordelen op een rij

  • Fusiontechnologie: maakt gebruik van breedband witlicht-LED om zelfs de kleinste rookdeeltjes snel te detecteren
  • Geïntegreerd meetsysteem met een algoritme voor condensatiedetectie (Humitec octrooi)
  • Intelligente evaluatie van analyses waardoor verstoringsvariabelen zoals sigarettenrook worden onderdrukt
  • Optische en thermische sensorsignalen zijn intelligent verbonden via een algoritme, dit garandeert de hoogste operationele betrouwbaarheid
  • Ingebouwd professioneel rookmeetsysteem kan soorten verbrandingsrook herkennen
  • Zelflerende modus voor de omgevingscondities

Meer informatie

Onze adviseurs staan voor u klaar. Met antwoord op een kleine vraag of uitgebreide hulp bij ingewikkelde situaties. Bel of mail gerust, dan helpen we u en uw organisatie op weg naar optimale brandveiligheid.

 

 

Stefan Thuss
Stefan Thuss
Account manager

Adviseur brandveiligheid